Navigatie

Voorwaarden

Voorwaarden

Algemene Verkoopvoorwaarden Haaibaaiwinkel.nl

Artikel 1. Begrippen en toepasselijkheid
1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Haaibaaiwinkel.nl (hierna te noemen Haaibaai) zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing. Tenzij Haaibaai zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan de klant geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.
1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.
1.3 Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten
2.1 Alle aanbiedingen van Haaibaai zijn vrijblijvend en Haaibaai behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van je bestelling door Haaibaai. Haaibaai is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Haaibaai dit mee binnen vier (4) werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Artikel 3. Prijzen en betalingen
3.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW.
3.2 Voor transport binnen Nederland brengen wij €5,00 in rekening bij alle bestellingen. Voor klanten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van uw bestelling. 
3.3 Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling kan geschieden door middel van Creditcard (Mastercard en Visa) of iDEAL doch na akkoord van de betalingsbemiddelde. Voor online betalingen via Creditcard worden  extra kosten van 2,5% berekend.


Artikel 4. Levering
4.1 We verzenden alle bestellingen uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling via PostNL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen van afwijken dan krijgt je hiervan via e-mail een bericht, een bestelling zal echter in principe altijd binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd worden. Mocht je op moment van afgifte niet thuis zijn dan kun je het pakket, na een tweede afleverpoging, op het postkantoor in de buurt ophalen. Bij in ontvangstneming teken je voor ontvangst van het pakket.
4.2 Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.
4.3 Het produkt moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.
4.4 Levering in gedeelten is toegestaan.
4.5 Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Artikel 5. Reclames en retourzending
5.1 Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Retourneren is in principe namelijk bij ons niet mogelijk.
5.2 Wij zullen een eventueel probleem zo spoedig mogelijk oplossen.
5.3 Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen is het bij Haaibaai, in afwijking van het recht het product binnen 14 dagen te retourneren, niet mogelijk. Retourzendingen worden pas na wederzijds overeenstemmen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is, en voorzien is van alle labels. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening.

POP-UP Winkel Haaibaai

Haaibaai heeft vanaf zondag 27 november een POP-UP winkel aan de Kerkstraat 8 in Oss. De POP-UP winkel zal drie maal in de week geopend zijn, namelijk op:

Do: 18.00 tot 21.00 uur

Vr: 11.00 tot 18.00 uur

Za: 11.00 tot 17.00 uur.

Koopzondagen

De tijden kunnen soms aangepast worden, kijk hiervoor op onze facebookpagina. Wanneer je op deze momenten niet kunt, is een persoonlijke afspraak ook mogelijk.

 

 

© 2015 - 2018 Haaibaai | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel