Navigatie

Betalen en verzenden

Betalen en verzenden

Alle betalingen met creditcard (Mastercard en VISA) en iDEAL lopen via de beveiligde internetkassa van Mollie. Mollie is een van Europa's grootste Payment Service Providers. 
Je komt nadat je hebt aangegeven de bestelling te willen betalen in de beveiligde omgeving van Mollie. Dit betekent dat je betalingsgegevens nooit aan Haaibaaiwinkel.nl doorgeeft maar aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Mollie. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door Haaibaaiwinkel.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. 

Met iDEAL kun je je aankopen op het internet direct betalen. iDEAL brengt je met één klik naar de vertrouwde omgeving van internetbankieren. 
Alle internetbankierende klanten van Rabobank, ABN AMRO, SNS-bank, Fortis bank, ING/Postbank Van Lanschot Bank, ASN Bank en Friesland Bank kunnen het gebruiken. iDEAL is net zo veilig als het internet-bankieren bij je bank. 
Om meer te weten over de betaalmethode iDEAL kijk je op www.ideal-betalen.nl

Doordat je altijd met een creditcard of iDEAL betaalt en de autorisatie online wordt gegeven (de betaling is dus meteen goedgekeurd door de creditcard maatschappij of door je eigen bank) weten wij bij Haaibaaiwinkel.nl zeker dat de bestelling zal worden betaald. Dit betekent dat wij je bestelling  kunnen verzenden. Haaibaai verzendt de bestellingen iedere maandag, woensdag en vrijdag.
Bestellingen geplaatst en volledig betaald ná 14.00 uur, in het weekend en op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag (maandag, woensdag en vrijdag) door ons verstuurd.

Bij verzending met PostNL wordt je pakket verzonden zodat vrijwel zeker (meer dan 98%) één dag na de verzending door Haaibaaiwinkel.nl je bestelling bij je wordt bezorgd. Het pakket mag ook bij de buren worden afgegeven.
Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. Dan zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van TNT Post, waarop vermeld staat waar je het pakket kunt afhalen (dichtstbijzijnde postkantoor). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen!

POP-UP Winkel Haaibaai

Haaibaai heeft vanaf zondag 27 november een POP-UP winkel aan de Kerkstraat 8 in Oss. De POP-UP winkel zal drie maal in de week geopend zijn, namelijk op:

Do: 18.00 tot 21.00 uur

Vr: 11.00 tot 18.00 uur

Za: 11.00 tot 17.00 uur.

Koopzondagen

De tijden kunnen soms aangepast worden, kijk hiervoor op onze facebookpagina. Wanneer je op deze momenten niet kunt, is een persoonlijke afspraak ook mogelijk.

 

 

© 2015 - 2018 Haaibaai | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel