Navigatie

Wie zijn wij?

Haaibaai bestaat uit Jetje Klaazen en Susan Platenburg. Twee vrouwen met een gezamelijke interesse in kleding en schoenen van mooie merken en materialen. Deze interesse delen natuurlijk meerdere vrouwen, dus kwam Haaibaai op het idee om gebruik te maken van elkaars goede smaak en tweedehands kleding aan te bieden via deze webwinkel en op speciaal georganiseerde evenementen en beurzen.

Haaibaai vindt het namelijk doodzonde dat prachtige mode-items niet een tweede leuke nieuwe eigenaresse mogen krijgen en dat veel spullen op zolder belanden zonder dat er nog naar gekeken wordt. Vandaar dat Haaibaai modeliefhebbers de kans geeft om tweedehands spullen in te leveren en er voor zorgt dat je prachtige 'nieuwe' tweedehands items bij Haaibaai kan kopen. Wat voor de een oud is, is voor de ander weer een prachtig nieuw item.

Veel winkelplezier en hopelijk tot ziens op een van de Haaibaai-evenementen.

 

 

POP-UP Winkel Haaibaai

Haaibaai heeft vanaf zondag 27 november een POP-UP winkel aan de Kerkstraat 8 in Oss. De POP-UP winkel zal drie maal in de week geopend zijn, namelijk op:

Do: 18.00 tot 21.00 uur

Vr: 11.00 tot 18.00 uur

Za: 11.00 tot 17.00 uur.

Koopzondagen

De tijden kunnen soms aangepast worden, kijk hiervoor op onze facebookpagina. Wanneer je op deze momenten niet kunt, is een persoonlijke afspraak ook mogelijk.

 

 

© 2015 - 2018 Haaibaai | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel